The voice aantijgingen

Nog een oud-kandidaat van The Voice doet melding over aanranding

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNog een oud-kandidaat van The Voice doet melding over aanranding
RTL

Opnieuw heeft een oud-kandidate van ‘The voice of Holland’ zich gemeld bij advocaat Sébas Diekstra. De vrouw - die anoniem wil blijven - zegt slachtoffer te zijn van aanranding door iemand achter de schermen bij het programma, zo laat de raadsman weten.

De vrouw heeft zich ook gemeld bij de politie, aldus de advocaat. Ze zou in haar tijd bij het televisieprogramma meerdere malen zijn betast door iemand van de productie. Ook zouden er zeer ongepaste opmerkingen in haar richting zijn gemaakt.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het vermeende slachtoffer is de vijfde vrouw die wordt bijgestaan door Diekstra. Een paar van die vrouwen lieten eerder al weten aangifte te willen doen tegen de regisseur van The voice of Holland.

5 aangiften en 20 meldingen mogelijke zedenslachtoffers The Voice
Lees ook

5 aangiften en 20 meldingen mogelijke zedenslachtoffers The Voice

De betreffende regisseur reageerde in de aflevering van het onlineprogramma BOOS schriftelijk via zijn advocaat op de beschuldigingen. Hij ontkent die 'ten stelligste'. In BOOS werden ook The Voice-bandleider Jeroen Rietbergen en coaches Ali B en Marco Borsato beschuldigd van wangedrag. Het programma ligt voorlopig stil en er wordt onderzoek gedaan naar de aantijgingen.

Lees meer over
RTL NederlandTalpaThe Voice Of Holland#MeTooSeksueel grensoverschrijdend gedrag