Let the drama begin

MAFS Australië-fans opgelet: seizoen 9 staat nú op Videoland

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© VideolandMAFS Australië-fans opgelet: seizoen 9 staat nú op Videoland
RTL

Heb jij ook zo ontzettend genoten van seizoen 8 van 'Married at First Sight Australië'? Dan hebben wij goed nieuws voor je: vanaf vandaag kun je het negende seizoen bingen. Videoland heeft de hele reeks in één klap online gezet, dus je niet wekelijks te wachten op een nieuwe aflevering.

Een ding is in ieder geval zeker en dat is dat je je deze zomer niet hoeft te vervelen. Seizoen 9 blijkt maar liefst 37 afleveringen te bevatten; daar ben je dus wel eventjes zoet mee.

Eveline Stallaart: 'MAFS Australië is een stúk juicier'
Lees ook

Eveline Stallaart: 'MAFS Australië is een stúk juicier'

Waar het er bij de Nederlandse 'Married at First Sight' toch altijd wel redelijk braafjes aan toe gaat, is dat bij de Australische versie een heel ander verhaal. Van heftige ruzies en vreemdgaande koppels tot geheime intriges: de down under-versie bevat het allemaal!

Na seizoen 8 kregen de programmamakers een heuse klachtenregen van kijkers over zich heen vanwege 'te heftige ruzies'. Er moest zelfs een onderzoek worden gestart. Ook sleepten meerdere oud-deelnemers de show al voor de rechter omdat zij ‘getraumatiseerd’ zouden zijn door hun deelname. Dit heeft de makers er in ieder geval niet van weerhouden om met een nieuw seizoen te komen.

In onze RTL Boulevard Reality Podcast was onlangs MAFS-seksuoloog en -expert Eveline Stallaart te gast. Zij gaf daarin onder meer tekst en uitleg over het verschil tussen de Nederlandse en Australische versie van het programma. Je beluistert de podcast hieronder of op SpotifyApple Music of Google Podcasts.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.