natural beauty

Patty Brard ontkent facelift: 'Waarom zou ik daarover liegen?'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPatty Brard ontkent facelift: 'Waarom zou ik daarover liegen?'
RTL

Ze is 67 jaar, maar dat zou je Patty Brard niet bepaald geven. Misschien is dat meteen de reden waarom sommige mensen denken dat de beeldschone presentatrice onder het mes is gegaan. Volgens Patty is daar echter niets van waar. "Grote onzin", vertelt ze in de nieuwe 'LINDA.'.

"Zoek de nietjes maar"

Patty vertelt dat er 'constant wordt geroepen' dat ze zichzelf 'volspuit met fillers en botox' en een enkeling denkt zelfs dat ze een facelift heeft gehad. De presentatrice drukt al deze geruchten de kop in: "Zoek de nietjes maar, ik heb geen facelift ondergaan. Waarom zou ik daarover liegen?" Haar 'prominente jukbeenderen' zouden echter volgens menigeen het tegenovergestelde verraden. Ook daar heeft de diva iets op te zeggen: "Tja, daarvoor moet je bij mijn ouders zijn. Die heb ik geërfd, net als mijn goede genen.”

Patty Brard bedankt persoon die haar te dik noemde
Lees ook

Patty Brard bedankt persoon die haar te dik noemde

Toch geeft Patty toe dat ze niet vies is van een prikje botox op z'n tijd. "Maar hooguit eens per jaar." Patty's botoxdokter zou meer bezoekjes overigens niet eens toestaan, stelt ze. "Ik heb een kundig cosmetisch arts die niet klakkeloos lippen injecteert. Hij stuurt me gewoon weg als hij denkt dat ik meer opknap van een paar nachten goed doorslapen." Volgens Patty zijn er tenslotte andere schoonheidsrituelen die veel beter werken. "Ik geloof meer in laser, smeersels en hyaluronzuurbehandelingen dan in plastische chirurgie."

Naast de gezichtsbehandelingen slikt Patty ook iedere dag een 'godsvermogen' aan vitamines en mineralen. Ook is de presentatrice er niet vies van om een stuk te reizen voor haar uiterlijk. "Ik rijd speciaal naar Duitsland voor de beste tandarts. Ik zie soms mensen met facings die wel legoblokjes lijken. Ik laat niet kloten aan mijn gebit en heb liever rechte witte tanden dan een nieuwe auto." Volgens de televisiepersoonlijkheid werkt ze er tenslotte hard voor om er goed uit te zien. 

Wil jij ook van jouw rimpels af zonder onder het mes te gaan? Leco van Zadelhoff deelt dé gouden tip. 

Lees meer over
Patty Brard