er is er een jarige

Jarige Nicolette van Dam 'enorm verwend' door Bas Smit: 'Wat voel ik me jarig!'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @nicolettevandam1Jarige Nicolette van Dam 'enorm verwend' door Bas Smit: 'Wat voel ik me jarig!'
RTL

Op 14 augustus 1984 wordt Nicolette van Dam geboren en dat kan haar man, Bas Smit (41), natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Via Instagram wenst hij zijn 'beste vriendin, leukste vrouw en liefste mama van de wereld' een fijne 38ste verjaardag.

"Enorm verwend door m’n schatjes"

Bas deelt bij de verjaardagspost drie foto's van zijn vrouw. 'Heerlijk mens, hou van je', schrijft hij erbij. Ook Anouk Smulders, Viktor Brand, Kim Kötter, Ellemieke Vermolen en Leco van Zadelhoff wensen de presentatrice onder het bericht een hele fijne 38ste verjaardag. 'Liefste! Hou heel veel van jou', reageert de jarige Nicolette zelf ook nog.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook Bas Smit wordt regelmatig moe van zichzelf
Lees ook

Ook Bas Smit wordt regelmatig moe van zichzelf

Op de Instagram van Nicolette is te zien dat de voormalig ZOOP-ster goed verwend is. Zo heeft ze een tegoedbon gekregen voor de markt. ‘Je krijgt alles van ons’, valt er te lezen.

'Wat voel ik me jarig!' schrijft Nicolette terwijl ze voor de foto een heleboel ballonnen vasthoudt. 'Enorm verwend door m’n schatjes. En de taart, waar per ongeluk net ‘iemand’ op is gaan zitten, is om te smullen.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nu lachen ze weer, maar het huilen stond Bas en Nicolette vorige maand nader dan het lachen toen bleek dat ze veel te weinig personeel hadden op de eerste dag van De Amsterdamse Zomer, waar veel mensen online over klaagden. Het influencerkoppel baalde zelf ook flink van de situatie die zich voordeed door overmacht. In de video hieronder geven ze tekst en uitleg:

Lees meer over
Nicolette van DamBas Smit