Een poot om op te staan

Verklapt Wilfred Genee bewust identiteit Flamingo uit The Masked Singer?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP / RTLVerklapt Wilfred Genee bewust identiteit Flamingo uit The Masked Singer?
RTL

Het meest spectaculaire verkleedfeest waarin ook nog eens gezongen wordt is weer losgebarsten. Honderdduizenden Nederlanders zitten vrijdagavond op de bank weer te raden welke bekende Nederlanders schuilgaan achter de maskers van de Joker, de Pinguïn, de Heks, de Olifant en de Flamingo. Toch lijkt Wilfred Genee (55) de ultieme voorzet te geven om achter de identiteit van de Flamingo te komen.

"Hélène Flamingo Hendriks"

In Vandaag Inside, dat een kleine overlap heeft met The Masked Singer, haalt Wilfred tweemaal aan dat niemand minder dan Hélène Hendriks verstopt zit achter het roze masker van de Flamingo. Wilfred confronteert Hélène ook met zijn verdenkingen. "Daar kan ik niks over zeggen. Dat kan ik natuurlijk niet verklappen", zegt zij daarop.

Wanneer hij de reclame aankondigt, zegt hij nóg een keer dat Hélène, die ook aan tafel zit, de Flamingo wel moet zijn. Even later zegt hij nog letterlijk: "Hélène Flamingo Hendriks." Voeg daaraan toe dat de twee correcte hints die over de Flamingo werden getoond 'presenteren' en 'kaarsen' zijn en het bruggetje naar Hélène is al snel gemaakt. Kijkers van het programma denken ook nog aan Nikkie Plessen, Monica Geuze, Evi Hanssen, Froukje de Both en Eva Jinek.

Dít is de eerste BN'er die zich onthult in The Masked Singer
Lees ook

Dít is de eerste BN'er die zich onthult in The Masked Singer

Het lijkt erop dat niet veel kijkers van The Masked Singer na het programma zijn overgeschakeld naar Vandaag Inside, want op Twitter is het opvallend rustig over de opmerkingen van Wilfred. 

Iemand is wel kwaad op de presentator. 'Gladde sukkel die Wilfred. Matennaaier ook! Hélène zit wat lastig met geheimhouding en hij zeikt maar door!' schrijft iemand. Een ander reageert op de ongemakkelijke blikken die Hélène trekt na de opmerkingen van Wilfred. 'Zit Hélène zichzelf nou te verraden?'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Niet de Flamingo, maar de Heks had de twijfelachtige eer om als eerste het amusementsprogramma te moeten verlaten. In de video hieronder zie je welke bekende Nederlander schuilging achter het masker (en de hoed) van de Heks.

Lees meer over
Wilfred GeneeHélène HendriksThe Masked Singer