Rockin' years

Dolly Parton toegetreden tot Rock & Roll Hall Of Fame

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Dolly Parton toegetreden tot Rock & Roll Hall Of Fame
RTL

Dolly Parton (76) is toegetreden tot de Rock & Hall Of Fame. De zangeres grapte tijdens een speech dat ze 'nu een rockster is'. Tijdens de ceremonie zong ze samen met de hardrockers van Judas Priest haar klassieker 'Jolene'.

"Ik ben nu zo vereerd en trots om hier te mogen zijn"

"Dit is een hele speciale avond voor me", zei de countryzangeres volgens de website Rolling Stone. Dolly kwam daarna terug op uitspraken die ze had gedaan toen bekend werd dat ze zou worden opgenomen in de Rock & Roll Hall Of Fame. De Amerikaanse zei niet te begrijpen waarom de keuze op haar was gevallen. "Ik had niet het gevoel dat ik dat had verdiend", liet ze zich ontvallen.

Intussen is Dolly daar anders over gaan denken. "Ik ben nu zo vereerd en trots om hier te mogen zijn." Dolly heeft ook al aangekondigd dat ze zich nu verplicht voelt een rock ’n roll-plaat te gaan maken.

Dolly Parton maakt Rock & Roll-album: 'Moet het waarmaken'
Lees ook

Dolly Parton maakt Rock & Roll-album: 'Moet het waarmaken'

Dolly was niet de enige die een plekje kreeg in de Rock & Roll Hall Of Fame. Tijdens de ceremonie in Los Angeles werden ook Carly Simon, Duran Duran en Eminem erin opgenomen. Eminem zei in zijn speech dat hij eigenlijk niet op de feestelijke bijeenkomst hoorde te zijn. "Allereerst omdat ik een rapper ben en als tweede omdat ik in 2007 bijna overleed na een overdosis."

Lees meer over
Dolly Parton