Deze Love Island-ster is te zien in Mocro Maffia

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandDeze Love Island-ster is te zien in Mocro Maffia
Mis niets van Love Island

De 24-jarige Chey heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. De krullenbol was voor haar Love Island-avontuur al te zien in Holland's Next Top Model en daarnaast was ze ook al te bewonderen in menig videoclip. Ze was zelfs te zien in de hitserie Mocro Maffia!

Een kleine rol welteverstaan, waar ze samen met een van de hoofdrolspelers Mo voor de camera staat. Maar voor Chey smaakt het zeker naar meer, zo vertelde ze aan RTL Boulevard. Benieuwd naar de acteerkunsten van Chey? Je vindt haar in de vierde aflevering van de Nederlandse misdaadserie.

Heeft Love Island-Matthy thuis stiekem een vriendin?
Lees ook

Heeft Love Island-Matthy thuis stiekem een vriendin?

De serie, gebaseerd op het boek Mocro Maffia van Wouter Laumans en Marijn Schrijver, gaat over de onderwereld in Amsterdam. Romano en zijn mannen hebben al jaren een goed lopende cocaïne-handel in Amsterdam. Echter wanneer 'de Paus' (gespeeld door Achmed Akkabi) na een ruzie voor zichzelf gaat werken, ontstaat er een groot conflict tussen Romano en de Paus. Schrijver Rein de Waard (Daan Schuurmans) en journalist Matthijs volgen de situatie op de voet. Beide partijen doen er alles aan om hun handeltje te redden, dit zorgt voor moorden, complotten en verraad.

Het eerste seizoen van Mocro Maffia, inclusief Chey, zie je bij Videoland. En goed nieuws: er komt een tweede seizoen!

Lees meer over
VideolandMocro-maffiaLove Island