Love Island-Rowéna had een relatie met deze voetballer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @rowenaverdaasdonkLove Island-Rowéna had een relatie met deze voetballer
Mis niets van Love Island

Niet alleen Chey en Lotte hebben iets gehad met een bekende uit de sportwereld. Ook Rowéna is de levensstijl niet onbekend. Zo was ze jaren geleden samen met voetballer Mitchell Dijks.

 "Ik vond haar meteen een leuke meid"

De twee waren een setje toen de voetballer bij Ajax speelde. In de serie Buiten de Lijnen van Ajax TV, vertelde hij hoe Rowéna de liefde van zijn leven was. "Mijn vriendin houdt me goed op de been", sprak hij in de serie. "En als ik uit de hoogte doe, dan krijg ik een klap op mijn achterhoofd."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Love Island-Rowéna herken je niet terug
Lees ook

Love Island-Rowéna herken je niet terug

De twee leerden elkaar kennen in 2015, toen hij nog bij voetbalclub Willem II speelde. Rowéna werkte als receptioniste in een hotel waar hij te gast was. "Ik vond haar meteen een leuke meid, dus ik knoopte een praatje met haar aan." Vanaf dat moment stuurden de twee elkaar vaak berichtjes en een klik was er al snel.

Na het eerste afspraakje trokken ze al snel bij elkaar in en gingen zelfs samenwonen in Amstelveen. "Rowena is super zorgzaam en lief. Ze weet ook wat voetbal inhoudt en wat je ervoor moet laten (...) ze steunt me in alles. Leuke spontane meid, waar ik veel van hou.”

Waarom de twee hun relatie verbraken, is niet bekend. Momenteel voetbalt Mitchell bij Bologna en heeft Rowéna de liefde gevonden bij Stenn op Love Island. De twee kunnen niet van elkaar afblijven, een groot verschil met Stenns vorige partner Chey. In Love Check-up doet ze een boekje open over haar en Stenn.

Lees meer over
Love Island