Eerste date Love Island-Matthy en Kelly is een feit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @loveislandvlaanderenEerste date Love Island-Matthy en Kelly is een feit
Mis niets van Love Island

Love Island-koppel Matthy en Kelly zetten hun liefdesavontuur voort in Nederland. Hun eerste date is zelfs al een feit! Zo schrijven de tortelduifjes verheugd op Instagram.

"Ik kan niet wachten op onze eerste date in Nederland"

Hoewel Matthy en Melany samen dolgelukkig leken, gooide een onverwachte stemronde roet in het eten. Maar Matthy ging niet bij de pakken neerzitten en maakte meteen werk van nieuwkomer Kelly. Er was meteen vuurwerk tussen de twee Brabanders en zo belandde ze afgelopen weekend samen in de finale. Eenmaal uit de Love Island-bubbel zijn er nog altijd vlinders bij zowel Matthy als Kelly...

Is er nog hoop voor Love Island-Lotte en Jarne?
Lees ook

Is er nog hoop voor Love Island-Lotte en Jarne?

"Love Island was voor mij een onverwachts, maar geweldig avontuur", schrijft Kelly nog altijd onder de inruk op haar Instagram. "Ik ben ontzettend dankbaar dat ik door jullie support de finale heb mogen meemaken. Er zijn vriendschappen voor het leven gesloten en ik ben thuisgekomen met de leukste/knapste/grappigste/liefste man ever", waar ze doelt op Matthy.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De liefde tussen de twee is zo sterk dat ze aanstaande woensdag hun eerste date hebben. "Het is allemaal nog zo onwerkelijk dat ik samen met Matthy de finale van Love Island heb mogen meemaken", geeft ze haar volgers vandaag nog een update. En aan het berichtje is te zien dat ze niet kan wachten om Matthy weer in haar armen te sluiten. "Ik kan niet wachten op onze eerste date in Nederland, gelukkig is het bijna woensdag", leest het bijschrift.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Meer Love Island? Check dan het hele eerste seizoen nu bij Videoland of kijk de Love Check-up met afvaller Noah.

Lees meer over
Love Island