Onverwachte exit Love Island zet alles op z'n kop

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Love IslandOnverwachte exit Love Island zet alles op z'n kop
Mis niets van Love Island

Love Island-Matthy en Melany leken sterker dan ooit en begonnen langzaam vlinders in hun buik te voelen. Maar aan het romantische sprookje kwam vanavond bruut een einde, toen bekend werd dat Melany per direct de villa moest verlaten.

"Ik weet niet wat ik er nu nog van moet vinden op dit moment"

Als Viktor en Holly een bezoekje aan de villa brengen, weten de Islanders al hoe laat het is. Hoewel Teddie pas net het eiland verlaten heeft, moet er vanavond wéér afscheid worden genomen. En niet van één, maar twee singles. "In Love Island kunnen soms onverwachte dingen gebeuren. Je weet nooit wat je te wachten staat", vertelt presentator Viktor aan de kandidaten. 

Aha! Dus hier kennen we Love Island-Makiko van
Lees ook

Aha! Dus hier kennen we Love Island-Makiko van

Viktor vertelt de groep dat de kijkers thuis op hun favoriete vrouw konden stemmen. Daaruit is een top gekomen, maar helaas voor Kyara, Rowéna en Melany behoren zij niet tot de favorieten. Vol spanning staan de dames te wachten op het oordeel. Nieuwkomer Makiko is veilig, omdat ze pas net in het spel is. Ook 'Loco Ro' weet door het oog van de naald te kruipen, wat betekent dat zowel Melany als Kyara de villa moeten verlaten.

“Ik voel me nu heel kut, omdat ik het nu met haar leuk gehad heb de afgelopen dagen. En je merkt dat er iets groeit", vertelt Matthy verdrietig in de camera. "Ik weet niet wat ik er nu nog van moet vinden op dit moment." Toch betekent haar vertrek niet het einde voor hun prille relatie. "Als je gevoel voor mij echt is, dan zal dat erna ook nog zijn", spreekt Melany hoopvol. 

Zal Matthy trouw blijven aan zijn lover? Of gaat hij voor een nieuwe dame uit de villa? Je ziet het elke dag om half negen bij RTL 5 en Videoland.

Lees meer over
Love Island