Love Island-Denzel laat zich uit over Chey

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Love Island-Denzel laat zich uit over Chey
Mis niets van Love Island

Het vertrek van Chey zorgde voor een heleboel drama in de villa van Love Island. Zo beweerde Chey dat Denzel eigenlijk haar had willen kiezen. Maar was dat ook echt zo? In Love Check-up vertelt Denzel nu zijn kant van het verhaal.

"Ik geloofde mijn oren niet"

Voordat ze naar Nederland gaat, maakt Chey nog snel even duidelijk dat Denz écht niet te vertrouwen is. Zo beweert ze dat Denzel niet oprecht is met Aleks, maar volgens de spierbundel in kwestie zit dit anders. In een nieuwe aflevering van Love Check-up vertelt hij dat hij lucht kreeg dat Stenn en Chey een punt achter hun relatie wilde zetten, waarop hij adviseert nog eens met elkaar te gaan praten.

Aha! Dit is waar de beef tussen Chey en Denzel over ging
Lees ook

Aha! Dit is waar de beef tussen Chey en Denzel over ging

Maar Chey wilde liever voor Denzel gaan en vraagt hem daarom om groen of rood licht tijdens de lunch, waar niet wordt gefilmd. Maar Denzel is niet van plan tegen haar te vertellen of ze met haar verder wil. "Op een gegeven moment ben ik de villa weer ingegaan en kregen we het bericht van de recoupeling”, legt ‘ie uit.

Tijdens de herkoppeling wordt duidelijk dat Chey de villa moet verlaten. En als Denzel even later naar boven gaat, zegt Kyara dat ze boos is, omdat Chey beweert dat zij samen een koppel zouden vormen. “Ik geloofde mijn oren niet", vertelt Denzel aan Kaj. "Toen ging ze weg en dropte een bom. En ik wist niet waar het vandaan kwam.”

Meer Love Island? Kijk dan elke dag om 20.30 uur naar RTL 5 en Videoland.

Lees meer over
Love Island