Love Island-Aleksandra over rel met Chey

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Lockdown met GoedeleLove Island-Aleksandra over rel met Chey
Mis niets van Love Island

Het Love Island-avontuur van Denzel en Aleksandra kent hoogte- en dieptepunten. En hoewel Aleks altijd al haar twijfels had, zorgde het vertrek van Chey ervoor dat iedereen op scherp stond. In Lockdown met Goedele blikken de tortelduifjes nogmaals terug op de heftige confrontatie.

"Ze wilde dat Denzel mij liet vallen"

Het is bijna niemand ontgaan: het drama rondom het vertrek van Chey in Love Island. Als het model haar spullen pakt om naar Nederland terug te gaan, kan ze het niet laten een bom te laten vallen. "Vertel jij het als ik weg ben, of?", begint Chey tegen Lotte, waarop Lotte verbaasd reageert. "Je weet dondersgoed wat", zegt Chey dan. "Dat is niet aan mij", vertelt Lotte vervolgens.

Aleksandra vangt het gesprek op en wil weten waarover het gaat. Ze vermoedt dat ze praten over haar Denzel en hun gefluister zorgt ervoor dat ze overstuur raakt. Uiteindelijk geeft Chey toe en vertelt ze Aleks dat Denzel voor haar wilde kiezen tijdens de herkoppeling. Als Aleksandra vervolgens in tranen verhaal gaat halen bij Denzel blijkt er echter niets van waar.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nagenieten: De lovestory van Love Island-Denzel en Aleksandra
Lees ook

Nagenieten: De lovestory van Love Island-Denzel en Aleksandra

"Ik kan me voorstellen dat het op Chey zo overkwam”, reageert Aleksandra in Lockdown met Goedele op de 'ruzie'. “Want hij heeft haar nooit gezegd dat hij niet met haar zou koppelen. Maar ik geloof hem.”

Toch is Aleks niet blij met de keuzes die Chey heeft gemaakt. Ze heeft het volgens haar niet netjes gespeeld. "Ze wilde dat Denzel me liet vallen. Ze wilde met hem herkoppelen en wist dat ik dan naar huis zou gaan.”

In Love Check-up reageerde Chey eerder ook al op het incident. "Ik dacht eigenlijk: 'Oké, als ik er nu uitstap en dit niet aan Aleks vertel, en Aleks ziet dit na zes weken, dan denkt ze ook...", was haar reactie. Bekijk de hele video hieronder.

Lees meer over
Love Island