Denzel en Aleksandra winnen Love Island

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Arnout Bracke Denzel en Aleksandra winnen Love Island
Mis niets van Love Island

Wekenlang konden we aan de hand van 46 camera’s meegenieten hoe de Islanders op zoek gingen naar ware liefde. Zojuist heeft het programma zijn climax bereikt en is duidelijk geworden dat Aleksandra en Denzel niet alleen elkaars hart hebben gestolen, maar ook die van de kijkers thuis!

"Heel mooi om het programma te winnen en de liefde te vinden"

Het lot van de singles lag vanavond in de handen van de kijkers thuis. Via de Love Island-app konden zij afgelopen week stemmen op hun favoriete koppel. En hoewel Martin en Sebastiana lange tijd de rol van favoriet op zich namen, zijn het Denzel en Aleksandra die er met de winst vandoor gaan!

Het liefdeskoppel had de winst dan ook totaal niet zien aankomen. “Ik had het dus echt niet verwacht (…) We zijn nooit echt het favoriete koppel geweest, dus in mijn hoofd was het niet echt een optie”, vertrouwt Aleks ons toe. “Het is heel apart hoe alles gelopen is, maar uiteindelijk heel mooi om het programma te winnen en de liefde te vinden. Dat is gewoon dubbel geluk”, aldus Denzel.

© Arnout Bracke
© Arnout Bracke
© Arnout Bracke

Het stel neemt niet alleen elkaar, maar ook een mooi geldbedrag mee naar huis. En daar gaan ze lekker samen van op reis. Daarna hebben ze grote plannen. Aleks laat weten dat ze in het begin de afstand tussen België en Nederland blijven afreizen, maar dat Denzel wel langzaam op zoek wil gaan naar een onderkomen in Antwerpen. “Dat zou voor mij ook geweldig zijn”, spreekt Aleksandra verliefd.

Binnenkort meer Aleksandra en Denzel in een nieuwe aflevering van Love Check-up. Kun je niet zo lang wachten? Check dan hier de laatste Love Check-up met Denzel.

Bang om na de climax in een zwart gat te vallen? Dan hebben we goed nieuws! Fans hoeven niet lang te treuren, Love Island komt namelijk met een gloednieuw seizoen! Deze zal exclusief te zien zijn bij Videoland. Yes!

Klinkt dit nu als muziek in je oren? Goed nieuws, singles die op zoek zijn naar de ware liefde kunnen zich hier opgeven. Het nieuwe seizoen zal vanaf september te zien zijn bij Videoland. 

© Arnout Bracke
Lees meer over
Love Island