Love Island-Lotte en Jarne halen uit naar Noah

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @loveislandrtlLove Island-Lotte en Jarne halen uit naar Noah
Mis niets van Love Island

In een eerdere aflevering van Love Check-up noemde ex-Islander Noah de twee saai. Iets waar volgens Jarne en Lotte absoluut niets van klopt. "Ik denk dat hij meer spanning had verwacht", stelt Jarne in een nieuwe video van Love Check-up.

"Ik denk dat hij dacht dat 'ie meer kansen had. Sorry jongen"

Lotte en Jarne zijn nooit verdergegaan dan gepassioneerd zoenen. Daarom vond Noah hen nogal een suffig koppel. Als presentatrice Moïse hen hiermee confronteert reageren de twee ex-liefjes verbaasd. "Hij is misschien een beetje zuur dat ik er met Lotte vandoor ben gegaan”, vertelt Jarne. Moïse wil weten of dat ook al in de villa te merken was. De hunk beaamt dat.

"Dat hij weer over jou begon”, haalt Jarne aan als voorbeeld naar Lotte. "Ik denk dat hij dacht dat 'ie meer kansen had. Sorry jongen."

Love Island-Denzel wil naar Antwerpen verhuizen voor Aleks
Lees ook

Love Island-Denzel wil naar Antwerpen verhuizen voor Aleks

Niet iedereen was zo braaf in de villa. Zo gingen Rowéna en Stenn wél een stapje verder. Iets waarvoor Lotte en Jarne bewust niet hebben gekozen. "Ik heb altijd gezegd: alleen als het verantwoord is”, zucht Jarne. Volgens hem is 'het' de eerste weken doen, dan ook not done. Al had hij het Sebastiana en Martin niet kwalijk genomen als ze meer hadden gedaan in bed. Zij waren tenslotte zes weken een koppel. 

Als ze niet hadden deelgenomen aan Love Island, dan was er volgens Jarne wél meer gebeurd. "Dan hadden we allang seks gehad", onthult hij. "Na een week of drie was het al gebeurd." Oh la la!

Krijg je geen genoeg van Love Island? Check dan nu het hele eerste seizoen bij Videoland.

Lees meer over
Love Island