Love Island-Stenn doet boekje open over Chey

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Love IslandLove Island-Stenn doet boekje open over Chey
Mis niets van Love Island

Hoewel Stenn (19) en Rowéna (27) voor elkaar gemaakt zijn, verloor Stenn eerder in Love Island zijn hart aan Chey. Maar lang duurde die relatie niet. "Ik kon mijzelf niet bij haar zijn", doet hij een boekje open in de Love Check-up.

"Het heeft niet heel goed uitgepakt"

“Ik kende Aleksandra al. Sebastiana kende ik ook al, maar die stond bij Martin”, legt hij uit als Kaj vraagt waarom hij voor Chey koos. Omdat Kaat niet echt zijn type is, besluit hij uiteindelijk voor de mysterieuze Chey te gaan. “Het heeft niet heel goed uitgepakt, dat niet”, lacht hij op de bank naast Kaj. “We hadden gewoon niet dezelfde interesses en ik kon mijzelf niet bij haar zijn.”

Daarnaast twijfelde hij ook aan haar vertrouwen en oprechtheid. “Ik probeerde het nog een kans te geven, maar dat lukte uiteindelijk ook niet.”

Jarne kwam 7 kilo aan tijdens Love Island
Lees ook

Jarne kwam 7 kilo aan tijdens Love Island

Maar lang treurde hij niet om zijn geflopte relatie met Chey, want al snel was daar nieuwkomer Rowéna. “Ik wist al wel dat zij interesse in mij had. Dus ik dacht: ‘Ik moet gewoon mijn kans nemen.’”

Uiteindelijk werden de tortelduifjes derde, iets wat ze zelf nooit hadden durven dromen. "We hadden in eerste instantie niet bedacht dat we in de finale konden komen”, vertelt de 27-jarige Rowéna aan Kaj. “Wij dachten eigenlijk: dan eindigen we op de vierde plek. Omdat we het laatste koppel waren die zich in de finale mocht plaatsen. Dus dat het een derde werd, was voor ons wel echt een verrassing.”

Krijg jij geen genoeg van Love Island? Check dan hieronder de Love Check-up met winnaars Aleksandra en Denzel:

Lees meer over
Love Island