Love Island-Melany haalt keihard uit naar Matthy

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @loveislandrtlLove Island-Melany haalt keihard uit naar Matthy
Mis niets van Love Island

De exit van Melany in Love Island betekende het einde van het koppel Melany en Matthy. En hoewel de twee hadden afgesproken om goed na te denken over hun relatie in de periode dat ze niet samen konden zijn, is het voor Matthy inmiddels wel duidelijk: hij wil nieuwkomer Kelly.

"I hate the fact that some people get judged for being real"

Het vertrek van Melany zorgde voor een abrupt einde tussen haar en Matthy. Hoewel de brunette op Love Island haar gevoelens nog niet durfde te tonen, verklapte ze eerder aan RTL Boulevard écht verliefd op hem te zijn. De afstand tussen hen valt haar dan ook erg zwaar, maar ze kijkt "thuis alle afleveringen terug en zo kan ik hem goed in de gaten houden", aldus Mel.

Exit Love Island zorgt opnieuw voor tranen in de villa
Lees ook

Exit Love Island zorgt opnieuw voor tranen in de villa

En het lijkt erop dat ze deze taak uiterst serieus heeft genomen. Gisteravond was namelijk in Love Island te zien hoe Matthy en zijn nieuwe partner Kelly niet van elkaar af konden blijven. Opvallend: rond datzelfde tijdstip plaatste Melany een post op Instagram waarin staat: "I hate the fact that some people get judged for being real, while others get loved for being fake." Zou dit gaan over de actie van Matthy?

Ook Denzel deed in Love Check-up eerder een boekje open over zijn tijd in het huis.

Love Island is elke dag om 20.30 uur te zien bij RTL 5 en Videoland.

Lees meer over
Love Island